sobota 30. července 2016

Inspirace hudbou

Duben se nesl ve znamení hudby. Nebo tedy spíše dubnová část projektu 12 fotošplouchnutí. Mám pro Vás připravených sedm černobílých snímků, jejichž motivy jsou hudbě velice blízké. Plus jeden snímek navíc. :) Černobílé jsou proto, že v té době jsem měla hlavu plnou jedné písně. Je to píseň od britské metalcorové skupiny Asking Alexandria, která nese název The Black. A i na některých dalších fotografiích mi byla inspirací skupina AA (=Asking Alexandria.)


Na první fotografii je jeden človíček, stvoření, které hraje na kytaru. (Nebo se spíš o to snaží. A je to focené na samospoušť...)

Ano, Megi se učí hrát na kytaru. Ale moc jí to nejde. :D
Na dalších fotografiích máme pak různé motivy vyjadřující hudbu.




Stand Up And Scream - v mém podání
Přiznám se, že nápad s mikrofonem není z mé hlavy. Nějaká takováto podobná fotka byla na albu Stand Up and Screm od AA. No podívejte se sami:
Stand Up and Screm - obal alba
Na předposlední fotografii máme mnou vyrobenou velikonoční dekoraci - velikonoční vajíčko s logem AA. Když už jsem u toho... chcete návod na vajíčko s logem Vaší oblíbené skupiny? Tak tady prosím ho máte:
No... i když... to necháme na jindy. Pro zatím Vám jen povím, že pokud je to logo složité (což tohle tedy bylo) asi ztratíte veškerou trpělivost a tajnou přísadou jsou cibulové slupky. Dostatečná nápověda, ne?

Logo AA na velikonočním vajíčku
A dostáváme se k úplně poslední fotografii. Na začátku jsem zmiňovala píseň The Black, díky které vznikl celý tento nápad. Tato poslední fotografie je inspirována jednou části písně kde se zpívá "Black is all that I see."

"Black is all that I see."
A na úplný závěr přikládám i onu píseň The Black (ten videoklip je úplně úžasnej :3). A pokud se Vám zalíbí, nezapomeňte si pustit první desku od AA Stand Up and Scream vydanou r. 2009. A vůbec, pokud se Vám písničky líbí, pusťte si všechny jejich alba a začněte AA poslouchat. :D

Megi


Žádné komentáře:

Okomentovat

O mně

Moje fotka
Knihomolka milující nejen knihy, ale také vycházky do přírody, zvířata (vlky má nejraději) a hudbu, především metal (rock a punk ale také neurazí). I přes poslouchání tvrdší hudby je členkou pěveckého sboru. Stejně tak miluje i kreslení, kterému se věnuje už od mala a proto se rozhodla studovat počítačovou grafiku, kde si zamilovala fotografování. Ráda by uměla hrát na kytaru a bicí. Není tedy divu, že se na kytaru učí hrát, ačkoliv je v úplných začátcích. Velice ji baví dozvídat se nové věci z oboru psychologie a ráda by jí více porozuměla. Chce svůj život prožít jak nejlépe to jen půjde a je ochotna jít si za svými sny, ač se někdy nemusí úspěch dostavit. A co ráda čte? Dystopie, fantasy, ovšem někdy se může objevit i nějaká romantika či detektivka.